Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stölden




när de tappade kollen
pressade jag dem
samman

och jag tog
av deras drömmar
kött och blod

för det
ville de
inte ha mig






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP