Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nå ..fram till dig






om jag står på tå

med hela mitt hjärta






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fin med få ord!
2018-07-15

  Quasimodo
Kort men hjärteskön!
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP