Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen





Mitt sinne var lika mörkt
som molnen på himmelen

det regnade, jag grät


samlade de vackraste orden jag vet
blåste iväg dom i kärlekens vind

likt skimrande såpbubblor
lyfte dom och försvann ur min åsyn

plötsligt lyste solen
och jag såg en regnbåge








Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2018-07-07 11:40



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Målande ord av livets nyanser...vackert!
2018-07-16

    Birgersdotter VIP
Livskraft
2018-07-11

  MALVAA VIP
Regnbågen samlar alla livets färger

2018-07-09

  Ess VIP
<3<3<3<3
2018-07-09

  M.Eta
Regnbågens fina färger lyser upp efter regnet. Fin text!
2018-07-08

  DavidM VIP
En sorts fri känsla som bryter fram i alstret.
2018-07-08

  aol
Hoppfullt och så fint berörande skaldat,
2018-07-08

  Respons VIP
Hoppfulla rader!
2018-07-08

  Niliboy
Ja här i norr har vi strålande sol idag, vackert diktat.
2018-07-08

  Peter G VIP
En verkligt fin text!
Det är så vackert när det vänder och ibland är det så lite som behövs...
2018-07-08

    Peter Söderqvist
En positiv text som bär ditt signum. Mörkret vänds till ljus. Det är ett glädjande budskap.

2018-07-07

    Havsvind
Så fin! Verkligen fin.
2018-07-07

  Terapipoeten
Mycket fin! Och man blir så nyfiken på vilka som är ”de vackraste orden” du vet:-)
2018-07-07

  Maria Sundelin VIP
Ja i de mörkaste stundr är ljuset som närmast
Kramar
2018-07-07

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket fint uppbyggd och genomförd naturmetafor kring kärleken, som bär genom hela dikten.
2018-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Både berörande och vackert...
2018-07-07

  DominiQueen
Det vi när växer, om vi orkar,
denna lilla dikt visar på ett vackert sätt tankens och emotionens helande och manifesterande kraft och LOA.

Varm regnbågskram med extra rosa.
DominiQue
2018-07-07

  ULJO
Så väl skaldat
2018-07-07

  Kungskobran VIP
Fint skildrat om känslolägen
2018-07-07

  Feliaxel VIP
Regnbågen den fina
Som ger fart åt drömmarna dina
2018-07-07

    snöö
En vacker text, om att hitta det fina trots allt.

2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP