Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska Gud låta kättarna vinna?

 

"De röda djävlarna" slog Brasilien, ska de vinna hela VM? Herregud!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-07 12:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skulle Brasilianarna
Haft gröna "byxor" på
sig istället för blå hade
De säkert vunnit?
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP