Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTLADE NÖJEN

I våra dar är det konstlade nöjen som gäller.
Ja, det är rally, spinning, bio och karuseller.
Nutidsmänniskan - frigjord, fräsig och fräck
nöjer sig knappt med att påta i en bäck.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-07 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, dessvärre inte.

2018-07-07

  HenrysDotter
...och det är ju faktiskt riktig synd att det blivit lite så...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström