Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERRASKNING

När detektiven i en deckare
bland fem misstänkta söker den rätte -
nog är det ändå lite fräckare -
om det visar sig vara den sjätte.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 14:05



Bookmark and Share


  E94068
I svenska brottsfall är svaret oftast något helt annat än snutdjävlarnas teorier,så Din vers är oftast riktig
2018-09-26

  Kaptenlöjtnant
Agatha Cristie ska alltid ha en snitsig slutkläm. Men hon är ingen Doyle. Hon är ingen Doyle
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström