Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De flesta fotbollstränare

i de större serierna tuggar tuggummi vid de
stora matcherna nervösa som de tycks vara
att just deras lag ska flyga och fara
då risken finns att tränaren får sparken
Men tänk på magarna era då tuggummi lurar
magen att tro att mat är på väg ner
Vilket kan ge komplikationer
Ett gott råd bara
Åter till matchen...

Ken Cassel
7/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-07 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel