Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilens dumma dans

Likt en nattfjäril
flyger mot rutan
mot ett ljus den aldrig kan nå
Så fortsätter människan sträva
mot det hon inte kan få.
Långt vi tycker oss färdats
men lever utan sans
vi ska nog sluta skratta
åt fjärilens dumma dans.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-07 18:28



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Fyndigt....vetja!!
2018-07-07

  Tomas Karlsson VIP
Mycket bra!

Bokmärker den. :-)
2018-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Det beror på att man söker på fel ställe.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP