Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens skugga


Sorgens skugga

lägger sig
över mig

faller tumult

nedfallen
på marken
likt bitar av bark

måste vara stark

sorgens skugga
och du går din väg
skuggan blir allt tyngre
behöver dig
och dig
önskar solsken i mig






Fri vers av Havsvind
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-07 21:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som jag känner igen mig i!
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind