Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom Hopp

Jag kan inte längre se världen i dess färgglada färger
Det jag ser är en svartvit värld full med meningslöshet och död
Det jag känner är smärta, övergivenhet och längtan efter att göra ett slut på detta
Det jag vill är att dö
Kanske är min tid kommen nu?
För jag känner inte längre någon mening




Fri vers av LostHope
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostHope