Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attityd, eller bara som det är!

-Hur ser du ut?
-Ser du inte det?




Bunden vers av Mim
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim