Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livboj åt mig.

Julinatten var ljum och
och kvällen så full av vänlighet.

Jag vill inte tro annat
än att vi vill varandra så väl.

Hatet som blossar upp
är bara en tillfällig sinnesförvirring.

När vår överbelastade båt sjunker
kastar människor ut livbojar till oss.



Är det så vi tänker?











Fri vers (Prosapoesi) av Cikoria Blå VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP