Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om människan är en bok!

Bläddrar. Bläddrar.
Kan man göra det med personligheten månntro?
Vill visa min sida, men beroende på ...
Så visar man den sida, som passar upp bäst för dagen,
I den insikt man har om sig själv!

Den som har bra insikt om sig själv, repeterar gärna sina blad, sitt manuskript, sin personlighet för andra, eller kanske bara den man har närmst?
Den som har bra insikt om sig själv...
Omgivningen lär sig lättare att gilla den med återkommande spår, bland sina repliker, sitt beteende,
än den med dagens beteende, som ett slags dagens ord,

Som inte alltid faller bra ut!




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-08 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim