Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tomhet. Av Uljo.


Kritik på en text (1712) fem raders rim



"I vår familj har vi som vana
att tala ur ägget som e trana
oavsett konsekvens det får
att slakta gödd get redan i år
kanske tvingas fajtas under ordvalets fana"




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-08 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP