Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relation

hon lämnade
allt hon hade
allt det som var hon

för att få
vara med honom
för att bli den han ville ha

och när hon
hade gett bort sig själv,
lämnat allt

lämnade
han henne




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-08 11:13



Bookmark and Share


    Lars J
Klokhet på pränt, bra!
2018-07-08

  katastrofromantiker
Nej... så är det ju... om man överger sig själv överger man också det den andre tyckte om hos en.

Håller med Wilma!
2018-07-08

    ej medlem längre
En tankeställare för dom som vill ändra på sin partner...
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP