Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensiellt Pulserande.

Kartbok!
Människan.
Expanderande.
Genom Vener.
Venom, som i dödlig!
Genom vener, en kartbild, som om Länderna inte har några namn, utan bara är!
Pulserande kartor, Ländernas Gränser, som inte har några namn...
Runtom Jordklotet, genom , som sjöar, Latitud, Jorden Longitud.
Inte definierbara linjen, i fantasin.
Stört...
Världen som är störd.
Vad är vackert?




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-07-08 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim