Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är det?


Någon som pulsar i snön!

Existensiellt Pulserande.
Någon som Pulsar i snön, både som ljud, och som pulsande i snön, Filmsekvens!
Den som Pulsar i snön!
Titel, och man ser någon som pulsar i snön.
Vem är personen bakom pulsandet i snön?
Historien?




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-08 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim