Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslolös

Känslor faller bort
Kan inte se dem mer
Vet inte hur det känns
Ingenting är klart

Kan varken skratta eller gråta
Kan inte bryta ut i frustration
Kan inte längta efter dem
Kan inte bry mig mer.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-08 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som skriver...bryr sig!
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream