Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det över nu?

Är det över nu?
Du behöver ej svara
Vill inte veta.




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 511 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-08 14:09



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Nej ibland vill man bara undvika svaret..
2018-07-08

  katastrofromantiker
Vet känslan...
(även om det alltid är bättre att veta än att inte veta, det är först då det går agera).
2018-07-08

    ej medlem längre
Starka texter, andas obehag.. uppgivenhet..
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream