Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möta Sfinxen

 

 

 

 

Otroligt

mitt rum är ju ett slagfält

sopsäckar över

allt

liken från gårdagen

ligger kvar

tysta

 

A place to bury strangers

dånar

ur högtalarna

-

never

 

coming

 

back”

 

jag öppnar luckan i golvet

 

stiger

 

ner

 

i mörkret

 

i skenet av en ljusstump

 

letar jag mig

ner

längs en fuktdrypande stentrappa

byggd som

en

brant spiral

 

skuggorna lever och

förflyttar sig

runt mig

tysta

 

kan ännu höra ekot från

mitt rum

där

uppe med låten

-

Situations Changes”

 

vet inte hur djupt

shaktet

i själva verket

är?

 

kanske flere mil

 

men

 

jag tröstar mig med att

det

 

inte

 

kunde

 

bli värre nu

och

 

jacko

ser fram emot att möta sfinxen

som bor där

i

det

djupaste

-

mörkret

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-08 17:51

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En gotisk skräckkänsla, som att stiga in i någons mörkerrum. Kanske finns svaren där. Bra!
2018-07-11

  Spik
Mörkt, mörkt och bra, bra
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP