Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIMÖN TUR & RETUR

vi tog oss ut till limön

gävles största skärgårdsö

där trivdes jag och glömde

allt som håller på att dö

och endorfiner frigjordes

i min eufori

små röda stugor tågade

vi gladlynta förbi

 

man måste äga båt

om man ska bo där permanent

jag skulle inte klara det

jag är inkompetent

men några timmar på en ö

en halvtimme från stan

gör susen för en anspråkslös

gör ankungen till svan

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/7 2018

 

http://www2.visitgavle.se/sv/se-gora/a811563/limon_811563/detaljer

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2018-07-08 18:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om en vacker plats.
2018-07-09

  AKT VIP
Sant. UNderbart är kort! men att leva i det underbara dagligen med alla de umbäranden som det innebär. Nej tack!
2018-07-08

  Fulbergarn
Trevlig tur, schysst text, jag gillar små resor till öar och funderar på att åka till ön utanför Umeå, men Gävle är närmare.
2018-07-08

    Sefarge VIP
Att angöra en grönskande ö
Kan göra skönt för det egna
Personliga klimatet?
;)

2018-07-08

    ej medlem längre
Fint skriven dikt om besök på en idyllisk skärgårdsö!
2018-07-08

  Språk, hjärna!
Stämningsfullt!
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP