Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summering

Huvudlös två steg före
drömmar om snart
när vingarna växt

Du var förtöjd i nu
och beräknade
vingarnas kapacitet vid given tyngd

Kanske tvingade jag dig hoppa för snabbt

Alltid redan framme
utan lästa säkerhetsföreskrifter
Otåligt skrapande

Du i kalkylerande kanske
Testar vår bärighet mot
beräknande relevans

Kanske förväntade vi i otakt







Fri vers av Ellåtta
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta