Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda hermelinen

Ruttnande kött
täckt med vacker röd päls.

Flugor samlades
kröp över kroppen.

Jag är lik hermelinen.

Skillnaden.
Över mitt ruttnande inre
finns inget vackert lager.

Flugorna samlas
kryper över mitt ansikte.




Fri vers (Fri form) av Midnattssol
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-08 20:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
religion frälser inte alla, de finner sina egna vägar
2020-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Det inre kan renas och födas på nytt.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Midnattssol
Midnattssol