Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är ett citat ur ”April April” av Mattias Edvardsson


Allt blir bättre med tiden. Man måste bara våga låta den gå.

 

 

om du kunde beskriva Tiden, hur skulle den se ut?

 

(mannen lämnade rummet, gled genom väggen
stängde fönstret och pusslade ihop sina tår
blängde på klockan och bestämde sig)

 

Tiden
är en 

 

nej, flera

 

hon gick alltid längre
viskade ord som inget betydde
klädde sig i alla färger och klacksparkade
taket

 

vila, var hon bra på
vila
i det som passerade
och det som stannade

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-08 20:14



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
"om du kunde beskriva Tiden, hur skulle den se ut?"

Åååh ... obeskrivlig? Kanske:

tiden är avståndslös
ett hål i ingenting

där vi rusar som råttor i cirkelns
illusion

om betydelse

2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP