Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens på blankvers om min katt

min katt han är autistisk ta mig sjutton
han sover alltid i ett annat rum
på dagen han i sängen högljutt snarkar
på natten i vår soffa han sig lägger

om morgnarna han är onödigt livlig
när jag bara vill sova vill han äta
han hoppar runt i sängen och är jobbig
och ger sig inte förrän han får mat




Bunden vers (Blankvers) av Tomas Karlsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-08 21:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I "Ca Plane Pour Moi" nämns en katt som heter Splash. Den katten fanns på riktigt.
Och just "Ca Plane Pour Moi" är ju avsedd att vara en nonsenstext och ett slags drift med hela punkprylen.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP