Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Listar memorablia

 

 

I sin långväga

vandring genom minnenas

allé barfota

kantad av röda rosor

minns han mest törnena

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-07-08 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP