Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livboj? Vi behöver ingen väl?



Vad gör oss så till brädden
fyllda av likgiltighet.

Vad eller vem håller oss tillbaka
när vi vill hjälpa någon som är i nöd.

"Vi kan inte hjälpa alla",
säger vi, suckar och hjälper ingen alls.


Jag är inte bättre än någon annan.

Jag är inte sämre än någon annan.

Du är inte bättre än någon annan.

Du är inte sämre än någon annan.

Men båten vi sitter tillsammans i läcker in.

Vem slänger i livbojen till oss?

























Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-08 22:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.trosgnistan.se/

2018-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Alla kan skaffa ett fadderbarn.
Trosgnistans mission i Bollnäs förmedlar.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP