Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra tider

Ensam och svag
Söker efter svar
Långt under ytan

Rädd för sanningar
Tårar ner på kinden
Krossade speglar

Spruckna drömmar
En förfluten tid
Bilder som raderats ut




Bunden vers (Haiku) av Lidde
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-08 22:15



Bookmark and Share


  träsnidaren
Smärtsamt, men fin läsning..
2018-07-08

  morgonstjärna VIP
fina haiku tillsammans bildar enhet

svar en aforism

Allt vad du uträttar förökar din kraft
att göra mera

Jean Paul


2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde