Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantlösa dagar

Dagen tappade sina kanter,
avrättad med uddlösa snarkningar,
solens strålar värmde luften,
och stal mitt mörker,

knatade till parken,
För lite sol
likt de effektiva,
likt de lediga,

slogs tillbaka av en dansande plastpåse,
stirrade på min nyckel,
Och vände på klacken,

kvällen erbjöd ingenting,
förutom att den höll mig vaken,




Fri vers av styff_
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-08 22:36



Bookmark and Share


  styff_
Tusen tack för kommentarerna!
2019-09-13

  SatansSon
du är en mycket känslig poet. får återkomma till dina alster då jag piggnat till i mrgon. nyss vaknat nu. dödstrött.
2019-09-12

  KattenKin VIP
Ännu en suverän. Måste ta och följa dig, så jag får dina texter i flödet fortsättningsvis.
2019-09-11

  styff_
Tack för kommentaren och kul att du gillar.
2018-07-08

  henke_r
Jag kom att tänka på filmen ”American beauty” när jag läste om den dansande plastpåsen. Snyggt!
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_