Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Ett utbränt hjärta
Idag vill jag ej känna
Aldrig mer igen




Bunden vers (Haiku) av LostHope
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-08 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostHope