Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är det som sker medan vi lever


En kort betraktelse

Nog
kan blodet i kroppen rusa
eller eldigt en kvinna tjusa

Dock
är det ej min musa
försök ej mig krusa

För
jag känner för min säd
det som ger fläckar på en pläd

Det
ger ofrånkomligen liv
skapar en massa kiv

En
ofrånkomlig njutning
kanske kallad skjutning

Oavsett vad
Blodet ändå
har betydelse




Fri vers av Magistern
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-09 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern