Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lame

Jag har undersökt varje känsla
levt igenom de ögonblick som varit mina längsta
försökt hämta det som går att hämta
och rädda det som går att rädda
och jag letade efter någon som känns
på svart klubb, i hög luft
bland dansande människor
finns varenda kravlöshet för vartenda ont

Från astronomi till subtektonisk dynamik
konceptet att fred kan vinnas med krig, om ett löfte bakom kvällens sista vin
att slänga sig på dansgolvet om du drar upp volymen en gång till
vågar du tro på att lycka finns

Ensam hem efter en lyckad kväll
någon viskar att undergången blivit inställd
åtminstone till gryningen
min bästa vän spyr och hulkar mot väggen bortvänd
jag vänder honom hem, han kommer få leda mig sen
bara vi bränner allt vi äger tills morgonen
vi har lyckats alla tidigare tusen gånger
alla våra tidigare våndor och ånger
skjuter vi, tills imorgon




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen