Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segovia


Jag lyssnar på Segovia.

Beethoven och Bach.


Och för mina fingrar.


Igenom min kvinnas vackra hår.


Vill gärna föra ner mina fingrar.

Mellan hennes ben.


Funderar på livet.


Och varför.

Kärleken.

Dödar oss män.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP