Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret

 

Sydgrund väst måttlig 5
Storköarna syd hyfsat 7
Brännan nord normal 67
Djävulskusten sol ofta 2
Förståndet in fram från 77
Medelpad medel grupp 04
Härbärget knorren pripps 7,2

Gedigna höglandet pinup 6
Vattennivåer dagflöde + 8
Betongkyrka vändkors 5
Specialpedagogiska instinkter snöblask pågår
Lugna kobbarna full storm
6 minus blå undermedvet
Fläderböke noll minus noll
Kärlekens naturliga stolthet och auktoritet och glädje
Bollerbullen nord syd kaos.
Malliga mulliga härliga katharina toppfart 89
Plumpens rekordhull sydost genom gengångarna.
Slut på väderprognosen.
Jävla väder!! Tyst på dig!!!
Nä håll käften va så ja snäll.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP