Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen



trasmattemoln

morgonsläpiga

måsar sträva

rullstensåsar



regnbristeok

diskvärksodlade

grödor gödsel-

burna bördor



om så bara

fötter ner bland

droppande gräs

och tanken som

i flöjtsång kläs




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP