Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemskt


Dagar utan dig.


Är horribelt hemska.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-09 10:43



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Så enkelt beskrivet och ändå så innehållsrikt.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP