Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde Bix Beiderbecke spela



sin kornett


till hisnande




oktavsprång


stilrena


fraseringsmärken


och den kordiala




tonens vattendelare




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-09 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP