Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag(g)dröm...eller nåt...bagatell

 

 

De andades in

varandras nakna tankar

älskade sen tyst

kärleksfulla rann orden

hungrigt över hennes byst

 

sinnliga vågor

uppstigna ur hjärtans djup

red de i samklang

över blomstrande ängar

in i dagg mot gryningsljus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 13:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar sinnlighet och passion, i din fina dikt.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP