Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matchdag

Plötsligt slår det mig
att han kanske står
där idag, bakom mig
slår armarna om mig
som han brukade
håll mig hårt
håll dig hemma




Fri vers av Hille
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille