Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking "Licentia poetica"


LEVNADSSTRATEGI

Han var så rädd att förlora sina
nära och kära,
att han började hata dom istället,
för då hade han inget att frukta,
och det skulle rent av glädja
honom om de gick och dog.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-07-09 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP