Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fästingar

 

En fästing

Är liten 

Du ser den inte

Du känner den inte 

Förrän det är för sent

Då har den redan krupit under ditt skinn

Och i värsta fall smittat dig 

 

Fästingar finns överallt 

I din närhet:

På jobbet, på puben, på stranden, i affären 

Överallt 

Så ha pincetten redo 

När fästingen sätter sig




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-09 19:25



Bookmark and Share


  Viksten
En hudnära dikt
Fästingliknelsen är perfekt
Ett litet mästerverk
2018-07-09

    Lars J
Tyvärr har jag varit tillsammans med fästingar ett antal gånger och då hade jag glömt pincetten i förälskelsens kartong
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP