Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Comeback

 

- Hej, hur mår du efter olyckan, och vad var det som hände egentligen?
- Ja, nä, jag fick en 43 tons stålgrej lodrätt rakt i skallen för 40 år sen, så jag låg
i koma i 38 år,
och respirator.
- Vilken pärs, uj uj uj...
- Jo jo, men idag mår jag prima, alla tiders, toppen.
- Och nu ska du få Guldmedalj av Kungen.
- Ja, men jag visste från början att jag skulle komma tillbaka, jag reser mig alltid.
- Framtidsplaner?
- OS 2020.
- Paralympics?
- Nä nä.
- OK.. klarar du verkligen
det, tror du? Tror du det..?
- Absolut, varför inte, hur fan
ska jag annars klara utav det?
- Tack för att du kom hit.
- Jesus lever!!
- Ja...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP