Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken väg leder till lyckan

 

Jag går förbi
stranden där vi har
byggt upp allting
där vårt förhållande startade.

Alla minnen plågar mig
tårarna rinner från mina kinder
långsamt försöker jag få kontakt
med mina känslor, med mitt inre
hur ska jag hitta vägen hem?

Jag saknar dig
det som vi en gång hade
har vinden blåst bort för alltid.

Nu står jag här
med tomma händer
och frågar mig själv
vilken väg leder till lyckan
vänster eller höger
hur ska jag hitta hem igen?

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 07 - 09)




Fri vers av Arnela
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-09 20:19



Bookmark and Share


    saltycrackersmarabou
Följ alltid hjärtat!
2018-08-10

  Cikoria Blå VIP
Vacker och vemodig.
Visar på möjligheter trots allt.
2018-07-13

  Maj-Lis VIP
Aldrig lätt att välja
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela