Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGKÄNSLIGHET?

vissa kämpar

medan andra har det lätt

man kan tycka vad man vill

om fel och rätt

och om vad jag anser vara

orättvist

men vad hjälper det en skuta

som förlist?

är man instängd i sin egen tragedi

utan någon som förstår ens bryderi

kan man hemfalla åt hat och pessimism

där man förbiser all sans och realism

det är känslor som tangerar ren panik

och de dövas ej med film eller musik

är det detta som man kallar HSP?

är det månne det som nu har gjort entré?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/7 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2018-07-09 21:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Träffsäkert
Känslostämplat!
Instängdhet kan
Leda till mycken
Elände för alla
och envar. ..
2018-07-10

  Viksten
Strålande
Den satt fint
2018-07-09

  Språk, hjärna!
Bra diktat!
2018-07-09

  Tomas Karlsson VIP
Mycket bra! :-)
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP