Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Saknar Dig

Jag ser ett skal av en människa
Som brukade vara du
Men där bor du inte längre
Varför sa du inte att du flyttat?
Vem är det som tagit din plats?
Är det mitt fel att du är borta?
Eller fanns du igentligen aldrig där?
Det kanske är jag som hittar på minnen
För att blunda för sanningen
Att du aldrig var någon
Jag saknar dig
Den du var
Det gör så ont i mitt hjärta
Efter tomrummet du lämnat




Fri vers av LostHope
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostHope