Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Jag sträcker mig mot dig med blicken
morgonen är dy och dimma
vi dricker silverte på verandan
och sommar dröjer ännu
som en hägring över åkern
en doft av korn och mörka jordar
blåklockor i kvarglömda flockar
violetta i det tunna ljuset
– är det nu jag skall sörja dig?
luften luktar grus och dikesvatten
när du räcker mig en hand
men drar den undan
i en knappt märkbar rörelse




Fri vers av Grävling
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-10 00:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Berör
2018-07-14

  Viksten
Välskrivet
Vilken känsla
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling