Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Jante

Älskade Jante i tyglarna håller
hur skulle det annars gå.
Tänk om den lille fick fortsätta drömma
och storhetsvansinnet få.
Hugin ständigt för honom kraxar
dina vingar du bränner så lätt.
Om du den bländande solen jagar
och trotsar din arvsliga rätt.
Nej håll dig i skuggan du lille
annars kan det hända som så
Att du maktens cirklar rubbar
vad skulle hända med världen då.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-10 00:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ingen älskar ett barn som är starkt" (Björn Afzelius)
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP