Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till himlen

Varje dag är konstgjord andning
du håller inga löften och du kommer aldrig att sluta
för dig är rättigheter viktigare än nödvändigheter

principen viktigare än hjärtan
jag har ingen rustning och inget systerskap
bara en slags önskan




Fri vers (Fri form) av överbergen
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-10 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

överbergen