Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Lätta, mitt hjärta

Lätta, mitt hjärta,
lämna denna jord.
Ett andetag
är allt som krävs
för att sakta sväva.
Se inte tillbaka
ens för att säga farväl,
säg aldrig farväl.




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia