Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en extra terrestrial, en utomjording

En som kommer ifrån en annan planet
Och där jag landade var i Sveriges kalla land
med min superhäftiga raket Atlet
I kalla norden vart det
Men vart jag landade någonstans får än så länge
bli min egen lilla hemlighet
För jag vill ju inte att den ska bli stulen som ni
kanske kan förstå då människorna är så
klåfingrade såvitt jag vet
Så varje gång jag besöker raketen smyger jag
mig alltid fram till den lite försiktigt
och diskret
Och då jag trycker på gasen så får jag fort upp
farten 0 – 1000 km i timmen på tre sekunder
Vilket inte är någon lek när jag snurrar några
varv runt jorden för att titta på den helt
underbara utsikten uppifrån rymden
För på håll så är den blåa planeten helt magisk
och magnifik
Något att vara rädd om…

Jag är en extra terresstrial, en utomjording!

Ken Cassel
10/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 04:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
en alien är en fientligt inställd individ, inte en utomjording. det heter extra terrestrial i så fall.
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel